- מלאי: קיים במלאי
- דגם: SRVL009
אפשרויות משלוח ואספקה
- 🚚 שליח עד הבית / משרד זמן אספקה: 3-7 ימי עסקים 30.00 ₪
- 📍 משלוח לנקודת איסוף / לוקר זמן אספקה: 2-5 ימי עסקים 20.00 ₪
- 🏬 איסוף עצמי מהחנות מוכן עד 2 ימי עסקים בדיזנגוף סנטר חינם
שרוואל כותנה שחור עם הדפס להבות כחול צהוב
אם אתה מחפש שרוואל כותנה איכותי עם לוק חזק ובולט, הדגם הזה בדיוק בשבילך. השרוואל עשוי מבד כותנה רך ונעים, מעניק תחושת נוחות מקסימלית וחופש תנועה לאורך כל היום.
העיצוב השחור בשילוב להבות כחול צהוב יוצר מראה דינמי ומלא אנרגיה, כזה שתופס את העין מיד. הגזרה הרחבה והאוורירית יחד עם גומי במותן ובקרסול מספקים התאמה נוחה ופרקטית. בחירה מצוינת למי שמחפש מכנס שרוואל לגברים עם סטייל בולט.
השרוואל מגיע במידת One Size, עם גזרה גמישה שמתאימה למגוון מבני גוף ומעניקה נוחות מירבית לאורך כל היום.
הבד האיכותי נושם ושומר על עמידות לאורך זמן, גם לאחר כביסות חוזרות. אם אתה מחפש מכנס כותנה רחב שמשלב נוחות עם עיצוב יוצא דופן, זה פתרון מצוין.
מתאים ליום יום, יציאות, פסטיבלים ואירועים מיוחדים, הבחירה הנכונה למי שמעריך שרוואל נוח ואיכותי עם לוק עוצמתי ומיוחד.
